Džejmi Oliver zabranio ćerki da objavljuje selfije na društvenim mrežama

Popularni britanski TV kuvar Džejmi Oliver rekao je da je zabranio svojoj 14-godišnjoj kćerki da objavljuje selfije, i dodao da su su oni „nezdravi šećer društvenih mreža“.

„Zabranili smo Dejzi da pravi selfije i većinom i ne pravi, ali ih je nekoliko 'proklizalo'. Generalizovaću mnogo sada, ali što sam do sada video, vrsta slika koje devojčice od 13 i 14 godina postavljaju su 50:50 – postoje normalne devojčice i čudni hibridi, usudiću se da kažem, porno-vrste naduvanih usana i podignutih grudi koje vire“, rekao je Oliver, prenosi britanska štampa.

Popularni 42-godišnji kuvar je istakao da je među prvom generacijom roditelja koji uče kako da se nose s tim da deca postavljaju svoje fotografije onlajn.

Džejmi Oliver i njegova supruga Džuls redovno objavljuju porodične fotografije na Instagramu, ali popularni kuvar ističe da je način na koji tinejdžerke koriste Instagram zastrašujući.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво