Papa prodaje osveštani „lamborgini“

Papa Franja odobrio je da specijalni sportski automobil „lamborgini“, koji je dobio na poklon, bude stavljen na aukcijsku prodaju, a dobijeni novac uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Папа продаје освештани „ламборгини“ Папа продаје освештани „ламборгини“

Pre nego što je vozilo otpremljeno u aukcijsku kuću „Sotbis“, papa je automobil osveštao, a potom se potpisao na haubi. Inače, automobil ima 610 konjskih snaga, a njegova cena je oko 200.000 evra.

Model „urakan“ u beloj boji, međutim, ima zlatne pruge na karoseriji i retrovizorima, koje su usklađene sa detaljima papine odore, pa se očekuje da će biti prodat za veći iznos.

Novac od prodaje automobila biće usmeren u humanitarne svrhe, uključujući obnovu kuća i crkava progonjenih hrišćana u provinciji Niniva, u Iraku.

Kompanija „Lamborgini“ pomoći će u finansiranju programa za italijanske žrtve krijumčarenja ljudi i mreže prostitucije, a pomoći će i organizacijama koje u Africi pomažu ugroženim ženama i deci, prenela je agencija AFP.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво