Imam kosu kao Tramp, mogla bih da ga igram!

Britanska glumica Helen Miren izjavila je pred polaznicima jedne škole za film i televiziju u Los Angelesu da bi volela da glumi Donalda Trampa u biografskom filmu i otkrila da to nije bez razloga već da im je jedna važna karakteristika zajednička.

Имам косу као Трамп, могла бих да га играм! Имам косу као Трамп, могла бих да га играм!

Kao jedan od „aduta“ za tu ulogu, 72-godišnja glumica ističe frizuru koja ima dodirnih tačaka sa predsednikovom, javlja Sidni morning herald.

„Bila bih baš smešna kao Tramp. Obožavam tu ideju. Gotovo da imam njegovu kosu. On je fantastičan šekspirovski lik. Možda će imati i takav pad. Ne znam, čini mi se da je poseban lik“, rekla je Helen Miren.

Slavna Britanka istakla je da bi za takav projekat volela da prouči detinjstvo i porodični život predsednika SAD.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи