Aerodromski „okršaj" sa paparacem

Bivši bokserski šampion Majk Tajson sukobio se sa fotografom na aerodromu u Los Anđelesu. I Tajson i paparaco smatraju da je druga strana uzrokovala sukob, a podeljena su mišljenja i svedoka incidenta.

Majk Tajson navodno je udario fotografa na aerodromu u Los Anđelesu, posle čega je priveden, a zatim i pušten, potvrdila je lokalna policija.

Kako je naveo narednik Džim Holkomb, paparaco se požalio policiji da ga je bivši prvak sveta u teškoj kategoriji jednom udario, posle čega je pao na zemlju i rasekao glavu, zbog čega mu je bila neophodna medicinska pomoć, pa je morao da ide u bolnicu.

Temi Bruk, Tajsonova predstavnica za štampu, izjavila je da je bokser putovao sa suprugom i desetomesečnom bebom kada ih je napao preterano agresivni paparaco, zbog čega je Tajson morao da reaguje, da bi zaštitio dete.

I Tajson i neimenovani fotograf podneli su prijave zbog nanošenja telesnih povreda, izjavio je predstavnik policije.

Postoji više verzija o tome kako se desio incident. Neki svedoci podržavaju Tajsonovu verziju, a neki fotografovu.

Uobičajeno je da paparaci „vrebaju" na aerodromu u Los Anđelesu, kako bi fotografisali poznate ličnosti.

„Ja sam čuo da su fotografi išli za Tajsonom u muški toalet i da su tamo hteli da ga 'slikaju'. Savetovaću mu da tuži paparaca, jer svi znamo koliko su agresivni ti ljudi", izjavio je Dejvid Česnov, bokserov advokat.

Tajson je sarađivao sa policijom, dok je čekao u pritvorskoj ćeliji u policijskoj stanici na aerodromu, izjavio je Holkomb.

Takođe, policija je saopštila da će privesti i fotografa, čim izađe iz bolnice.

Kada je sa samo 20 godina osvojio titulu šampiona sveta u boksu, Tajson je postao najmlađi prvak ikada.

Ipak, njegova reputacija je posle toga bila ukaljana optužbama za nasilje u porodici, silovanje i upotrebu kokaina.

Tajson je 1992. godine osuđen za silovanje u Indijani, posle čega je odslužio zatvorsku kaznu od tri godine.

Tokom meča za titulu protiv Ivandera Holifilda 1997. godine, Tajson je protivniku odgrizao deo uveta, posle čega je bio diskvalifikovan.

Takođe, 1999. godine je osuđen za napad u državi Merilend.

Pre šest godina „gvozdeni Majk" je proglasio bankrot, a pre dve godine je proveo dan u zatvoru, kada je priznao da je je posedovao kokain i vozio automobil pod uticajem narkotika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво