Kluni prestaje sa glumom: Ne treba mi novac, prodao sam kompaniju za milijardu dolara

Oskarovac Džordž Kluni rekao je da mu Holivud više nije prioritet i da će napraviti pauzu od glume, mada je ostavio mogućnost da se vrati pod pravim uslovima.

„Glumio sam dugo. Znate, imam 56 godina. Nisam više onaj koji dobija devojku. I ne bi trebalo da budem tip koji dobija devojku“, rekao je Kluni za Sandej tajms.

Međutim, tu su i očigledniji razlozi zbog kojih je otac petomesečnih blizanaca odlučio da prestane sa glumom.

„Kada bi mi neko ponudio ulogu kakvu je dobio Pol Njumen u filmu Presuda, naravno da bih prihvatio. Ali to se ne dešava često. Gluma je bio način na koji sam plaćao kiriju i ostale troškove, ali sam prodao kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara. Ne treba mi novac“, iskren je Kluni.

Jedan od najpopularnijih glumaca objasnio je i da mu novac omogućava da bira šta će da radi.

„Ako pogledate šta sam radio poslednjih 15 godina, većina filmova u kojima sam glumio ne bi bila snimljena da ih nisam ja uradio. Niko ne bi snimio Majkl Klejton ili U vazduhu“, istakao je oskarovac.

Kluni je priznao i da ga politika mnogo privlači, ali da, barem za sada, neće mnogo da ulazi u te vode.

broj komentara 9 pošalji komentar
(petak, 17. nov 2017, 09:38)
I,ovde... [neregistrovani]

potvrdilo se:

Nvac je bitan,samo ako ga nemate!

(četvrtak, 09. nov 2017, 08:13)
anonymous [neregistrovani]

El Fuser je malo zbunjen

El Fuser je totalno pogresno razumeo Klunija. Covek je i rekao to sto El Fuser prica. Ali tako je to. Nekom i da crtas ne vredi.

(četvrtak, 09. nov 2017, 01:15)
anonymous [neregistrovani]

Posao

A da li bi ti isao na posao da imas milion dolara? Da si salterski radnik i da dobijes milion da li bi ujutru isao na posao i na umetnicki nacin popunjavao ljudima formulare? Pa sigurno da ne bi!

(sreda, 08. nov 2017, 17:02)
anonymous [neregistrovani]

Da li se radi o

filmu ili musici sve se menja na gore tako da dobar musicar ili glimac nema sta da trazi, aktualno su sport i politika vodeca zanimanja za karijeru.

(sreda, 08. nov 2017, 16:15)
anonymous [neregistrovani]

re: Umetnost i kapital

Ne cini ti se, uostalom o tome Kusturica govori i pise godinama.

(sreda, 08. nov 2017, 14:37)
Vlada [neregistrovani]

Film

Čini mi se da si možda pogrešno shvatio njegovu poruku. Ako se malo osvrneš unazad primetićeš da je jako malo umetničkih filmova u Americi. Upravo je to i rekao. Kao što se može videti u Americi film se snima samo da i se zaradio ogroman novac, a gde je novac tu uglavnom umetnosti nema. Moje shvatanje njegove poruke je upravo baš ta da će on birati filmove u kojima može da pokaže svoju veličinu. U suprotnom pridružio bi se superherojima.

(sreda, 08. nov 2017, 12:15)
anonymous [neregistrovani]

moj dobri

Kluni prestani da glumiš.

(sreda, 08. nov 2017, 11:31)
Ђорђе [neregistrovani]

Клуни престаје са глумом: Не треба ми новац, продао сам компанију за милијарду долар

Тако је имењаче Ђорђе! Само лагано.

(sreda, 08. nov 2017, 11:27)
El Fuser [neregistrovani]

Umetnost i kapital

Pomalo besmislena izjava ,Kada se ovo pročita prvo što se shvati da je za jednu od vodećih zvezdi Holivuda za jednog od simbola sadašnjeg holivuda film način da se dobro zaradi i jedino zato postoji.Ako jedan od hvaljenijih glumaca tvrdi da nakon što se finansijski osigurao dalje bavljenje filmom nije zanimljivo i to se onda predstavlja da film kao umetnost dotičnog glumca ne zanima i da je jedino važno da je novčano obezbedio narednih pet pokoljenja.Ako je tako sa glumcem kojeg hvale šta je tek onda sa glumcima koje ne hvale .Izgleda da je film u holivudu izgubio umetničku dimenziju i postao lak i ne tako naporan način da se nakupi nataloži veliki novac.Industrija zabave i kapitala