Otpuštena jer je Trampu pokazala srednji prst

Samohrana majka Džuli Briskman pokazala je srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu, kada je njegova kolona prošla pored nje dok je vozila bicikl, a zbog takvog gesta dobila je otkaz na poslu.

Potez Džuli Briskman snimio je zvanični fotograf Bele kuće, Brendan Smijalovski, a nakon što se slika proširila internetom, Briksmanova je izgubila posao.

Na fotografiji, Džuli je okrenuta leđima dok vozi bicikl, međutim, ona ju je ponosno okačila na svoje profile na Fejsbuku i Tviteru, nakon čega joj je poslodavac „Akima“, koji sarađuje sa vladom SAD, saopštio da je dobila otkaz, prenosi AFP.

„Rekli su mi 'Želimo da se rastanemo od tebe'. U suštini rekli su mi da ne mogu da imam 'nepristojne' i 'opscene' stvari na društvenim mrežama. Dakle, oni su nazvali to što sam mu pokazala srednji prst 'opscenim'“, ispričala je Džuli Hafington postu.

„On je prolazio pored i meni je krv počela da ključa. Pomislila sam: on je opet na prokletom terenu za golf“, objasnila je Briskmanova.

Incident se dogodio 28. oktobra, na putu ka jednom od Trampovih privatnih terena za golf, a fotograf Smijalovski rekao je da je uvek spreman da napravi fotografiju.

„Nikada ne znate šta možete videti. Nikada ne znate šta može da se desi“, rekao je fotograf, dodajući da su gestikulacije prolaznika česte.

broj komentara 48 pošalji komentar
(subota, 11. nov 2017, 09:45)
anonymous [neregistrovani]

Samohrana majka

Obzirom na to kakve manire ima njen predsednik, ona je jedno malo naivno čedo.

(četvrtak, 09. nov 2017, 18:12)
Ćata advokat: [neregistrovani]

Znao bih da je odbranim!

Pokazala mu je da ne nosi prsten i da je slobodna!-A i Melanija mu je dosadila, srpskim ajvarom...

(sreda, 08. nov 2017, 16:47)
...kad ono,vuna,bato! [neregistrovani]

A Srbi se hvale...

da su najhrabriji!

(sreda, 08. nov 2017, 11:07)
anonymous [neregistrovani]

Glupaca

Mnogo kulturna neka zena..

(sreda, 08. nov 2017, 09:47)
anonymous [neregistrovani]

E pa eto sad njoj srednji prst!

Od tih kojima srednji je prst brži od mozga, svet nikako da krene napred.

(sreda, 08. nov 2017, 09:46)
anonymous [neregistrovani]

@Ma nemoj!

Nisam znao da nas predsednik igra cesce golf od americkog (na jednom od privatnih terena). I te se Milose bojis da nesto pogresno ne napises, ode posao.

(sreda, 08. nov 2017, 08:56)
anonymous [neregistrovani]

Korektno

Kao prvo, takvo ponašanje ne dolikuje samohranoj makci. Kao drugo, sa ti se hvaliti je još veći primitivizam. Kao treće, kako god, Tramp je presednik i to se neradi. Ni u demokratiji, ni u kapitalizmu, ni u dikataturi, ni monarhiji. Ako se njoj nešta nedopada, neka se bavi politikom i objašnjava drugima svoje mišljenje na pristojan način, ili neka ide negde drugde gde misli da bi bilo bolje. Sem otkaza treba i da odgovara krivično zbog uvrede časti lične Trampove i ličnosti Kao predsednika. Policicajcu nesme to se pokaze bez kazne a kamoli predsedniku.

(sreda, 08. nov 2017, 08:31)
anonymous [neregistrovani]

Tako to vidim ja

Ovo baš i nije predsednik, više samozaljubljeni petlić.

(sreda, 08. nov 2017, 06:48)
Nishki [neregistrovani]

Samohrana majka?!? Pa sta?

Zasto stalno potenciraju cinjenicu da je "samohrana majka"? Kao da bi to trebalo da joj da za pravo da se ponasa kao ulicarka, bas onakva kakva jeste, I da joj sve bude oprosteno. Ta najverovatnije nikada I nikog nije postovala. Jer ona nema osnovno domace vaspitanje. Tipicna neoliberalka koja smatra da njoj pripada svet I da se on oko nje vrti. Takodje, bas svi njoj duguju sve. Enough is enough with this kind of "people".
Poz

(sreda, 08. nov 2017, 06:13)
anonymous [neregistrovani]

ЦЕО СВЕТ...

...твојих се враћа на капитализам, јер твој социјализам вуче само на доле!
КИНА просто цвета захваљујући капитализму!