Tramp i Abe lake ruke tokom hranjenja šarana, osoblje moralo da čisti nered

Američki predsednik Donald Tramp i japanski premijer Šinzo Abe nisu imali mnogo strpljenja tokom hranjenja šarana u jezercetu carske palate, već su ispraznili kutije sa hranom u vodu, što ne bi trebalo da se radi.

Tokom najduže prekookeanske posete u svom mandatu, američki predsednik Donald Tramp posetio je mnoge lokacije u Japanu. Jedna od njih je carska palata „Akasaka“ u Tokiju, koja je, između ostalog, poznata po velikom broju raznobojnih šarana u carskom jezercetu.

Dva lidera prvo su polako kašikama ubacivala hranu u jezerce, ali su posle nekog vremena izgubila strpljenje i ispraznila čitave drvene kutije sa hranom.

Novinari iz Bele kuće, možda u želji da istaknu Trampov gaf, snimili su trenutak kada je ispraznio kutiju i postavili na Tviter. Međutim, drugi snimci pokazuju da je američki predsednik samo ponovio šta je Abe uradio.

Pored japanskog premijera vide se jedna žena u kimonu i šef diplomatije SAD, Reks Tilerson, koji nije mogao da se suzdrži da se ne nasmeje.

Gardijan prenosi da je ubrzo nakon što su dva lidera ušla u palatu poslato osoblje palate zaduženo za šarane da očisti nered, koji su Tramp i Abe napravili.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво