Karl Bilt „upao“ u intervju poput Mister Bina

Političare retko možemo videti kako krše stroga pravila ponašanja. Još ređe su zabeleženi u šašavim situacijama. Zbog toga ne čudi što je na društvenim mrežama nastala pometnja čim se pojavio snimak na kojem se vidi kako nekadašnji premijer Švedske Karl Bilt nezvan „ulazi u jedan intervju“.

Reč je o snimku koji traje šest sekundi, što je, kako navode korisnici Tvitera, sasvim dovoljno da se uoči duhovitost švedskog političara i diplomate.

Karl Bilt, naime, prekida intervju tako što držeći kartonsku čašu u ruci prolazi iza leđa čoveka koji se okreće da vidi šta se dešava.

Očigledno je da se Bilt sjajno zabavlja jer ne skida osmeh sa lica, a i deluje kao da pleše.

Sve to mnoge korisnike Tvitera podsetilo je na nešto što bi uradio Mister Bin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи