Menson: Bol je neizdrživ, ali sreća da sam živ

U nezgodi na koncertu u Njujorku Merilin Menson polomio je nogu na dva mesta. Iako se žali na bolove, američki kantautor ističe da je srećan što mu metalna konstrukcija nije pala na glavu ili rebra.

Pevač je poslednjeg dana septembra povređen tokom koncerta u Njujorku kada se na njega srušio deo scenografije. Merilin Menson tada je slomio nogu na dva mesta.

„Bol je neizdrživ“, otkrio je 48-godišnji pevač.

Međutim, kako kaže, imao je veliku sreću što mu metalna konstrukcija nije pala na glavu i rebra. „Mogao sam da umrem“, ispričao je Menson novinarima dodajući da se oporavlja polako.

Zbog tipa povrede lekari su bili primorani da slavnom Amerikancu ugrade šrafove i metalnu pločicu u nogu i zglob.

„Besan sam što nisam na bini i što sam morao da otkažem turneju“, poručuje obožavaocima kontroverzni umetnik.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво