Ivana Tramp otkrila tajne braka sa Donaldom Trampom

Nova knjiga Ivane Tramp, bivše supruge predsednika SAD, otkriva detalje o njihovom zajedničkom životu, uključujući i razvod, o kojem su američki tabloidi brujali nedeljama.

Ivana Tramp, koja je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine, u knjizi „Odgajanje Trampa“ piše da je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da se njihov brak približio kraju.

„Prilazi mi jedna plavuša i kaže: 'Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?'. Gubi se. Volim svoga muža. Nisam se ponela kao dama, ali bila sam šokirana“, piše Ivana Tramp u svojoj novoj knjizi.

Javna afera Donalda Trampa sa Marlom Mejpls izrodila je čuveni naslov „Najbolji seks koji sam ikada imao“ u Njujork postu 1990. godine.

Nakon što se razveo od Ivane, Donald Tramp je oženio Mejplsovu 1993. godine.

Trampova bivša žena priseća se u knjizi koliko je „ludo“ bilo to što nije mogla da upali televizor, a da ne čuje svoje ime.

U dobrom delu knjige, Ivana Tramp se priseća i svog odrastanja u Evropi, početaka manekenske karijere u Njujorku i opisuje kada se upoznala sa Donaldom Trampom.

Prema njenim rečima, on je njoj i njenim prijateljicama obezbedio sto u luksuznom menhetnskom restoranu, platio račun i poslao „kadilaka“ da je vrati u hotel.

„Instinkti su mi rekli da je Donald pametan i duhovit“, piše bivša manekenka u knjizi.

Agencija AP došla je ranije do primerka knjige, koja bi trebalo da bude puštena u prodaju sledeće nedelje.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 08. okt 2017, 17:51)
Krimoss [neregistrovani]

Frakturaa

Mrali su ti rec da je "pametan" i "duhovit" da su ti rekli da je sladak ne bi im poverovalaa..Posto se bas i ne vidi to na njegovom licuuu

(nedelja, 08. okt 2017, 07:46)
sliku svoju... [neregistrovani]

...i ružni ljudi imaju pravo na ljubav!

ljubi...

(subota, 07. okt 2017, 22:14)
Milos [neregistrovani]

Ipak se pribojavamo

A mozda nije rekla nista ruzno jer ne sme, zato sto bi je Tramp zgazio kao mrava...

(subota, 07. okt 2017, 15:48)
anonymousTO3A [neregistrovani]

Немој да се прибојаваш...

...Него уместо да читаш пропаганду коју ти сервирају, боље би ти било да прочиташ шта је изјавила Жена која је била задужена да пази његову децу и Иванину, наравно! Иначе та Госпођа живи у Панчеву и у целом интервију није изговорила ни једну ружну реч о тада будућем Председнику САД! Свакако ово је слободна земља и свако има право да прати вести и остале глупости које ти сервира CNN и неки који су били за бомбардовање 99.год.

(subota, 07. okt 2017, 13:47)
anonymous Lala [neregistrovani]

"Otkrila da je duhovit "

Ja se malo pribojavam da će nas ta njegova "duhovitost" jednog dana debelo koštati .