Terezi Mej uručen „otkaz“

Sve što je moglo da krene po zlu krenulo je tokom govora britanske premijerke Tereze Mej, koji je trebalo da ujedini torijevce da stanu uz nju. Sve je počelo kada joj je jedan čovek usred govora uručio formular „p45“, koji se u Britaniji uručuje prilikom otpuštanja zaposlenih.

Komičar Sajmon Brodkin, koji glumi lika Lija Nelsona poznatog po bacanju novčanica na Sepa Blatera kada je ovaj još bio predsednik Fife, prekinuo je Terezu Mej tokom govora kako bi joj uručio formular „p45“, za koji je rekao da mu je dao Boris Džonson.

U formularu, koji se obično uručuje nekome prilikom otpuštanja iz firme, se kao razlog navodi: „Niti jaka, niti stabilna“ - jasno aludiranje na njen izborni slogan „Jaka i stabilna“.

U potpisu se navodi: Boris Džonson.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво