Švarcija ima ko da nasledi u teretani

Sin Arnolda Švarcenegera, Džozef Baena, izgleda ne izlazi iz teretane. Dokaz da je posvećen vežbanju je svakako njegova figura, a odao ga je i otac koji je objavio zajedničku fotografiju i čestitao mu rođendan.

Sudeći prema figuri Džozefa Baene, Arnold Švarceneger ne mora da brine o tome ko će ga naslediti kada je u pitanju oblikovanje tela. U teretani su, izgleda, bili i na dan kada je sin najpoznatijeg filmskog tabadžije napunio 20 godina.

„Srećan rođendan, Džozefe! Ti si fantastičan sin i divan partner za trening. Postaješ jači i pametniji svakog dana i veoma sam ponosan na tebe. Volim te“, napisao je proslavljeni glumac i bivši političar na Tviteru.

Prošle godine, Arnold je rođendan vanbračnog sina proslavio nazdravljajući sa njim na čuvenom festivalu piva „Oktoberfestu“.

Džozef Baena je sin Arnolda Švarcenegera i spremačice Mildred Baene koja je čistila njegovu kuću dok je bio u braku sa Marijom Šrajver.

Švarceneger iz braka sa Marijom ima četvoro dece: ćerke 27-godišnju Ketrin i godinu dana mlađu Kristinu i sinove 24-godišnjeg Patrika i Kristofera koji je, kao i Džozef, nedavno napunio 20 godina.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 04. okt 2017, 14:22)
Deda Pera [neregistrovani]

Re: Arnold se igrao životom

Kako to misliš da se igrao sa životom?
Ako misliš na to što je voleo i pored svoje žene da ima još neku, to je naprotiv bolje jer seks održava zdravlje svakog muškarca!

(sreda, 04. okt 2017, 09:59)
Ko bi rekao! [neregistrovani]

Arnold se igrao životom!

Imao je urođenu srčanu manu,a 1997. mu je ugrađena veštačka "Aortenklappe",jedan od 4 srčanih zalistaka!