Švarcija ima ko da nasledi u teretani

Sin Arnolda Švarcenegera, Džozef Baena, izgleda ne izlazi iz teretane. Dokaz da je posvećen vežbanju je svakako njegova figura, a odao ga je i otac koji je objavio zajedničku fotografiju i čestitao mu rođendan.

Sudeći prema figuri Džozefa Baene, Arnold Švarceneger ne mora da brine o tome ko će ga naslediti kada je u pitanju oblikovanje tela. U teretani su, izgleda, bili i na dan kada je sin najpoznatijeg filmskog tabadžije napunio 20 godina.

„Srećan rođendan, Džozefe! Ti si fantastičan sin i divan partner za trening. Postaješ jači i pametniji svakog dana i veoma sam ponosan na tebe. Volim te“, napisao je proslavljeni glumac i bivši političar na Tviteru.

Prošle godine, Arnold je rođendan vanbračnog sina proslavio nazdravljajući sa njim na čuvenom festivalu piva „Oktoberfestu“.

Džozef Baena je sin Arnolda Švarcenegera i spremačice Mildred Baene koja je čistila njegovu kuću dok je bio u braku sa Marijom Šrajver.

Švarceneger iz braka sa Marijom ima četvoro dece: ćerke 27-godišnju Ketrin i godinu dana mlađu Kristinu i sinove 24-godišnjeg Patrika i Kristofera koji je, kao i Džozef, nedavno napunio 20 godina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво