Ana Ivanović ostaje uz Unicef

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka Unicefa od 2007. godine, potpisala je produžetak saradnje sa Unicefom u Srbiji.

„Počastvovana sam što nastavljam saradnju sa Unicefom u Srbiji i što pružam svoj doprinos ostvarivanju prava za svako dete. Volim decu i znam koliko ljubavi, brige i zaštite je potrebno da bi deca rasla i bila srećna. Moj fokus biće na podršci Unicefovim inicijativama koje se bave prevencijom nasilja, obrazovanjem i osnaživanjem devojčica da prave izbore za sebe – izbore koji utiču na njihovo detinjstvo i njihovu budućnost“, izjavila je Ivanovićeva.

Direktor Unicefa u Srbiji Mišel Sen-Lo izrazio je zadovoljstvo nastavkom partnerstva.

„Privilegija je imati Anu Ivanović za nacionalnu ambasadorku Unicefa. Tokom naše desetogodišnje saradnje Ana je pokazala posvećenost deci. Svih ovih godina pružala je dragocenu podršku programima zaštite dece od nasilja i obrazovanja. Svojim ličnim donacijama pružila je pomoć i deci u vanrednim situacijama. Srećni smo što nastavljamo partnerstvo koje će obuhvatati zaštitu dece od nasilja, pogotovu rodno zasnovanog nasilja i osnaživanje devojčica kroz obrazovanje da mogu da dostignu svoje potencijale“, izjavio je Lo.

Tokom posete Unicefu Ana je imala je priliku i da se upozna sa Afšan Kan, regionalnom direktorkom Unicefa za Evropu i Centralnu Aziju, sa kojom je razgovarala o radu Unicefa u Srbiji i regionu i narednim koracima koji će se preduzimati da bi svako dete ostvarilo sve svoje potencijale.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 05. okt 2017, 18:31)
ZARE 1 [neregistrovani]

Manekeni

Svi vi ''Manekeni ''koji kažete da Ana nije za naslovnu stranu i td..zašto ne prijavite vaše devojke ili supruge pa neka se dokažu.
Ana je pre svega naš veliki humanista i treba da se ponosimo njom ! A o lepoti da ne pričamo jer to je očigledno !

(sreda, 04. okt 2017, 11:30)
anonymous [neregistrovani]

"Teme"

Prvo,nemam nista protiv G.Lo-a,ali zasto direktor UNICEF-a u Srbiji nije srbin?
Drugo,zasto ste svi toliko navalili sa tim manekenstvom?Ana Ivanovic nije "lutka sa naslovne strane".

(utorak, 03. okt 2017, 17:47)
Сас мишићи јаки! [neregistrovani]

Ана није за манекенку,

које не смеју бити више од 176цм!,а Ана има 184цм!

(utorak, 03. okt 2017, 14:48)
Prekrupna je! [neregistrovani]

Ana nema mere za manekenku!

90-60-90,a visina od 173cm-179cm!

(utorak, 03. okt 2017, 14:15)
anonymous [neregistrovani]

To jedino i zna da radi

Ana Ivanovic je napravila zivotnu gresku sto nije postala manekenka. Lepa je, zgodna, a tenis joj bas ne ide od ruke niti se sama trudila da pruzi svoj maksimum na tom polju. Ne kazem ovo iz lose namere, meni je tako delovala.