„Život sladak kô bombona“, „Poslednji pozdrav bratu“ – čitulje Hefneru u Srbiji i regionu

Poštovaoci osnivača „Plejboja“ Hjua Hefnera, koji je umro u 92. godini, oprostili su se od njega čituljama u medijima u Srbiji i regionu.

U Nišu u lokalnim Narodnim novinama nekoliko građana objavilo je čitulju u kojoj je kratko napisano „Poslednji pozdrav našem bratu“ i „Zauvek tvoji prijatelji“ i potpisali se uglavnom svojim nadimcima.

Kako Beta saznaje od zaposlenih u Narodnim novinama, Nišlije koje su se oprostile od američkog milionera i medijskog magnata organizovale su se spontano kada su čule za njegovu smrt.

Istakli su da svi godinama kupuju Plejboj, ali da to nije i jedini razlog, već da ih je „oduševljavao pozitivan stav Hjua Hefnera“, a naročito njegovo protivljenje napadu NATO-a na SRJ 1999. godine.

U beogradskom dnevniku Politika građani potpisani kao Krte i Vlačić oprostili su se od Hefnera porukom: „Život sladak kô bombona. Poslednji pozdrav gospodaru noći“.

„Dugogodišnji prijatelju i idolu naš, vest o tvojoj smrti nas je duboko potresla, nismo spremni za tvoj odlazak, ali što kaže naš narod 'imao si se rašta i roditi'. Večna ti slava i hvala“, navodi se u čitulji koja je objavljena u podgoričkoj Pobjedi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво