Prvi susret Melanije Tramp i princa Harija

Prva dama SAD Melanija Tramp i britanski princ Hari upoznali su se u Torontu, na otvaranju takmičenja „Inviktus gejms“ koje se održava u čast ranjenim i bolesnim vojnicima širom sveta.

Supruga predsednika Donalda Trampa princu je rekla da je upravo stigla iz Vašingtona, što je njen prvi samostalni put van SAD u svojstvu prve dame, navodi se u saopštenju Bele kuće.

„Drago mi je što smo se upoznali“, rekao je princ Hari i rukovao se sa Melanijom Tramp. Stajali su zajedno i osmehnuli se pozirajući za britanske i američke medije pre nego što su seli u fotelje ispred zastava njihovih zemalja.

Britanski mediji, međutim, primećuju da je Melanija Tramp, poznata po ozbiljnom izrazu lica delovala izuzetno srdačno, dok je princ poznat po srdačnosti i osmehu, bio je ozbiljan.

To su primijetili i mediji, pa je britanski San objavio članak pod naslovom Princ se na silu smeje tokom fotografisanja s Melanijom Tramp.

Hari je upitao Melaniju da li je bila zauzeta, na šta mu je ona odgovorila da je zaista bila prezauzeta, a princ ju je pohvalio na dosadašnjem urađenom poslu, prenosi AP.

Na prošlonedeljnom skupu u znak obeležavanja 70-godišnjice američkih vazduhoplovnih snaga, američka prva dama je zahvalila mnogobrojnim pripadnicima vojske koji su pomagali hiljadama ljudi čije su živote ugrozili nedavni uragani, podseća američka agencija.

U sportskim igrama u Torontu u čast ranjenim i bolesnim vojnicima širom sveta, učestvuje više od 550 pojedinaca iz 17 zemalja. U 12 sportskih disciplina tokom naredne nedelje takmičari će odmeravati snage u disciplinama od biciklizma do tenisa u invalidskim kolicima.

Prva dama će se sastati i sa premijerom Kanade Džastinom Tridoom, a govoriće i pred skoro 100 američkih predstavnika koji će se takmičiti. Nakon ceremonije otvaranja, Trampova će se vratiti u Belu kuću.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво