Dečak pokosio travu ispred Bele kuće, Tramp ga pohvalio

Frenk Đačio, dečak kojeg je „Foks njuz“ predstavio kao 11-godišnjeg „preduzetnika“ u oblasti baštenskih poslova, proživeo je „najlepši dan u životu“ nakon što mu je predsednik SAD Donald Tramp dozvolio da pokosi travnjak ispred Bele kuće.

 Дечак покосио траву испред Беле куће, Трамп га похвалио Дечак покосио траву испред Беле куће, Трамп га похвалио

Dečak iz Fols Čerča u Virdžiniji poslao je pismo sa molbom američkom predsedniku kada je imao deset godina, a želja mu je uslišena u petak kada je, posle obavljenog posla, sa Trampom prošetao po travnjaku, a potom se sa ocem i predsednikom slikao u Ovalnom kabinetu.

„Ovo je do sada bio najbolji dan mog života“, rekao je Frenk u jutarnjem programu Foks biznis netvorka.

Dečak je za Si-En-En rekao da je, tražeći posao za koji je plaćen osam dolara po satu, kontaktirao čak i Belu kuću.

„Uvek sam želeo da uradim nešto veliko i pomislio sam, zašto ne početi ovde, ovo deluje kao savršen primer“, objasnio je Frenk koji živi u gradiću u Virdžiniji.

U pismu koje je napisao Trampu, a koje je naglas pročitala portparolka Bele kuće Sara Sanders, Frenk je pitao predsednika da li bi mogao svoje umeće u košenju trave da primeni u Beloj kući, a čak je ponudio i da donese svoje gorivo i baterije za kosilicu.

Tokom košenja, iz rezidencije je izašao i sam Donald Tramp koji ga je pohvalio i rekao mu da radi dobar posao.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи