Supruga lidera Severne Koreje ponovo u javnosti

Proslavi u Pjongjangu organizovanoj povodom testiranja hidrogenske bombe prisustvovala je i supruga severnokorejskog predsednika Kim Džong Una koja se retko viđa u javnosti.

S obzirom na to da se retko viđa pored svog supruga, 27-godišnja Ri Sol Džu prilično je iznenadila javnost, preneo je portal News.com.au.

Kim i Ri stajali su zajedno i sa publikom aplaudirali izvođačima koji su igrali i pevali patriotske pesme.

Gospođa Ri se inače poslednji put u javnosti pojavila u decembru 2016. godine, naveo je portal.

Gala banket organizovan je povodom testiranja hidrogenske bombe, čija je detonacija bila toliko jaka, da je prouzrokovala zemljotres, a poklopio se i sa proslavom Dana državnosti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи