Flaša prekinula koncert

Tokom nastupa u Liverpulu, pevač Morisi pogođen pivskom flašom u glavu, posle čega je prekinuo koncert.

Britanski pevač Morisi prekinuo je koncert u Liverpulu, kada ga je jedan obožavalac pogodio pivskom flašom.

Bivši frontmen grupe „Smits" odjurio je scene za vreme izvođenja druge pesme u Eho areni, kada ga je plastična pivska flaša pogodila u oko.

Kako je kasnije izjavio generalni menadžer Eho arene Tim Banfild, policija je obaveštena o tom incidentu.

„Izuzetno smo razočarani što je ponašanje pojedinca uzrokovalo kraj koncerta i pokvarilo ono što je trebalo da bude fantastična noć za hiljade ljubitelja Morisijeve muzike", izjavio je Banfild.

Morisi, koji se pre tri nedelje onesvestio na pozornici, nije pokazivao znake bolesti disajnih organa, zbog koje je proveo noć u bolnici 24. oktobra.

Ali, već tokom izvođenja druge pesme, kada je pedesetogodiši pevač stao blizu obožavalaca, kako bi se rukovao sa njima, neko je „zafrljačio" bocu u njegovom pravcu.

Pevač se uspravio i rekao: „Laku noć", a zatim zaprepastio osam hiljada ljudi u publici napustivši scenu.

I pored skandiranja gledalaca, Morisi nije nastavio koncert.

Ijan Kavana (33) iz Liverpula, koji je bio u gledalištu je prokomentarisao: "Neki su se žalili, jer su smatrali da je već trebalo da se navikne na takve događaje. Ali, ipak on ima 50 godina i tek je izašao iz bolnice".

Posetiocima koncerta je savetovano da kontaktiraju prodavce karata, kako bi proverili da li imaju pravo na povraćaj novca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво