Robert Patinson slučajno počinio federalni zločin – plaćao lažnim novcem sa snimanja

Reditelji filma "Good Time", braća Džoš i Beni Sefdi, u kojem je protagonista Britanac Robert Patinson odigrao životnu ulogu, otkrili su da je glumac počinio federalni zločin prilikom snimanja filma.

Patinson je navodno bio toliko opsednut ulogom Konija Nikasa da je često posle snimanja ostajao u njegovom kostimu i hodao tako ulicom, rekla su braća Sefdi u najnovijem intervjuu za sajt Valčer (Vulture).

Jednom prilikom, kako je ispričao Džoš, glumac mu je došao i rekao da je poprilično siguran da je počinio savezni zločin.

„Rekao mi je da je slučajno potrošio nekoliko stotina dolara lažnog novca koji smo koristili u filmu“, rekao je Džoš.

Njegov brat Beni je zatim objasnio: „Izgledao je kao pravi novac. Naš čovek koji pravi rekvizite bio je veoma uporan da napravi novac koji će po svim standardima izgledati kao pravi. Bio je tako realan“.

Patinson je navodno ušao u prodavnicu i na kasi izvukao iz džepa nekoliko stotina dolara, ne gledajući čime plaća.

Posle je shvatio da je pogrešio, ali braća Sefdi nisu otkrila da li se Patinson vratio u prodavnicu i ostavio pravi novac.

Britanski glumac u filmu Good Time tumači lik Konija koji se bori s gradskim kriminalom kako bi spasao brata koji je završio u zatvoru zbog neuspele pljačke banke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво