Trampov biograf: Obruč se steže, predsednik će podneti ostavku

Autor memoara Donalda Trampa "The Art of the Deal" (Umeće dogovora) iz 1987. godine, smatra da će američki milijarder podneti ostavku na predsedničku funkciju pre kraja mandata koji ističe 2021. godine, a možda čak do kraja ove godine.

Pisac Toni Švarc naveo je na Tviteru da će „Tramp podneti ostavku“ pre kraja istrage o navodnoj umešanosti Rusije u izbornu kampanju za predsedničke izbore u SAD.

„Obruč se steže neverovatnom brzinom“, naveo je Švarc, čije je delo o smelom biznismenu uticalo na Trampov imidž tokom izborne kampanje.

„Tramp će podneti ostavku i proglasiti da je pobedio pre nego što mu Kongres ne ostavi drugu mogućnost“, ocenio je Trampov biograf.

Švarc je aludirao na istrage koje se odnose na aferu s Rusijom, ali i druge Trampove moguće opstrukcije.

„Trampova vladavina je praktično završena. Biću iznenađen ako izdrži do kraja godine. Pretpostavljam da će podneti ostavku ove jeseni“, ocenio je Švarc.

Švarc, čije je knjiga prodata u više od milion primeraka, prošle godine je izrazio nezadovoljstvo Trampovim stavovima i ocenio da je njegova knjiga bila kao kad se „svinji stavi ruž za usne“.

„Osećam dubok osećaj kajanja što sam doprineo Trampovoj popularnosti i učinio ga mnogo interesatnijim nego što zapravo jeste“, rekao je Švarc još u julu 2016.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво