Gvozdeni Majk otkrio da je bio zlostavljan kao dete

Legendarni bokser Majk Tajson otkrio je nepoznate životne detalje da je kao dete doživeo zlostavljanje od strane jednog starijeg muškarca.

U intervjuu za I-Es-Pi-En Tajson je rekao da nikada o tome nije pričao jer je to teško iskustvo za njega i da ne voli o tome da govori: „Volim da tu temu držim tamo gde joj je i mesto - u prošlosti. Ipak, istina je, bio sam zlostavljan kao dete.“

Tajson je objasnio da ga je u detinjstvu jedan stariji muškarac uhvatio za ruku i pokušao da odvuče u zgradu, ali nije želeo da otkrije više detalja kroz šta je prošao.

Upitan kakvog je traga to iskustvo ostavilo na njega, Gvozdeni Majk je istakao da je zbog toga morao da postane žilav kako bi se izborio.

„To nikoga ne treba da se tiče, ali inače ljudi ne vole da govore javno o takvim iskustvima jer misle da ih to čini slabim“, dodao je Tajson.

Bivša bokserska legenda priznao je da je nakon tog događaja osećao sramotu za ono što mu se desilo.

„Ipak, naučio sam da zbog toga što ti se tako nešto desi nisi ništa manje čovek nego što si ranije bio“, zaključio je Majk.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи