Sudski islednik potvrdio: Pevač grupe „Linkin park“ se obesio

Kancelarija sudskog islednika u Los Anđelesu saopštila je danas da je pevač kalifornijske rok grupe „Linkin park“ Čester Benington izvršio samoubistvo vešanjem.

Судски иследник потврдио: Певач групе „Линкин парк“ се обесио Судски иследник потврдио: Певач групе „Линкин парк“ се обесио

Benington, koji je juče pronađen mrtav u svom domu kod Los Anđelesa, obesio se o vrata spavaće sobe, navodi se u saopštenju i dodaje da je u sobi pronađena poluprazna boca alkoholnog pića.

Oproštajna poruka nije pronađena, a obdukcija tela tek reba da bude izvršena.

Benington je u nekoliko navrata rekao da je u mladosti imao problema sa alkoholom i drogama.

Grupa je postala popularna 2000. godine s prvim albumom Hybrid Theory koji je prodat u deset miliona primeraka.

„Linkin park“, koji svira mešavinu hip hopa i metala, trebalo je naredne nedelje da krene na turneju i promociju poslednjeg albuma One More Light, izdatog 19. maja.

Grupa je dobio brojna priznjanja među kojima dve nagrade Gremi, a najpoznatije pesme su In the End, What I've Done i Numb.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво