Putin: U školi za obaveštajce ime mi je bilo Platov

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu je šifrovano ime u školi za obaveštajce bilo „Platov“, prenosi „Tas“. Takođe je dodao da zna da postoji hiljade naloga na društvenim mrežama sa njegovim imenom, ali da sa njima nema apsolutno ništa.

Navodi se da je Putin to rekao tokom intervjua prenošenog na ruskoj televiziji iz Obrazovnog centra za nadarenu decu „Sirijus“, u Sočiju, koji je nazvan „Ozbiljan razgovor sa Vladimirom Putinom“.

Putin je prvo kazao da ne koristi društvene mreže, pošto su „radni dani toliko ispunjeni“.

„Završim kasno u noć i nisam raspoložen za Instagram. Sve o čemu mislim je da odem u krevet i spavam“, rekao je Putin.

Ruski predsednik je dodao da zna da postoji hiljade naloga na društvenim mrežama sa njegovim imenom. „Nemam ništa s tim. Samo se pazite. Dakle, sve što je napisano u moje ime nisam ja“, naveo je Putin.

On je dodao da se nada da ljudi koji vode te naloge neće pisati ništa loše u njegovo ime.

„Kada smo već kod lozinki, one su samo nadimci. Kao što znate, ja sam započeo karijeru u obaveštajnim agencijama koje su se bavile inostranstvom i ponekad sam koristio alijase zbog tehnološke neophodnosti. Kada sam bio u školi za obaveštajce, šifrovano ime mi je bilo Platov“, rekao je Putin.

Predsednik je dodao da su u današnje vreme bilo kakvi nadimci „jednostavno smešni“.

„Zašto se kriti iza nadimaka. Ako čovek radi nešto vredno zanimljivo, nešto zbog čega je ponosan, trebalo bi to da kaže“, ocenio je Vladimir Vladimirovič Putin.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво