Trudna Serena Vilijams ponosno pozirala za „Veniti fer“

Otkako je u aprilu otkrila da je trudna, slavna američka teniserka Serena Vilijams ne prestaje da pokazuje svetu koliko joj prija drugo stanje. Ovoga puta možemo je videti na naslovnoj strani avgustovskog izdanja magazina „Veniti fer“.

Трудна Серена Вилијамс поносно позирала за „Венити фер“ Трудна Серена Вилијамс поносно позирала за „Венити фер“

Na fotografijama koje je snimila Eni Libovic, Serena se pojavljuje sa minimalno odeće i puštenom kosom. Dok pokazuje svoj trudnički stomak deluje snažno, a njena priča za magazin jednako je privlačna.

Novinaru Veniti fera pričala je o emotivnoj vezi sa svojim verenikom, osnivačem Redita Aleksisom Ohanijanom, i navela je detalje o tome kako su se 2015. slučajno upoznali na doručku u Rimu, kada je nepozvan seo za sto pored njenog.

Njihov prvi sastanak pretvorio se u šetnju Parizom koja je traja šest sati.

Tridesetpetogodišnjakinja je priznala i da je nekoliko puta uradila test trudnoće, na nagovor prijateljice, jer slavna teniserka nije ni sumnjala da je u drugom stanju.

Osnivač Redita zaprosio je Vilijamsovu prošlog decembra u Hotelu „Kavalijeri“ u Italiji, gde su prvi put i razgovarali. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво