Rešila sam se filera i napokon ličim na sebe

Američka glumica Kortni Koks prošle godine priznala je da je zažalila zbog plastičnih operacija, a sada kaže da je vratila prirodni izgled kada je tražila da joj lekari razgrade filere koji su joj bili ubrizgani u lice.

„Rešila sam se svih filera i prirodna sam koliko je to moguće. Osećam se bolje jer napokon ličim na sebe“, pohvalila se zvezda serije Prijatelji magazinu Nju bjuti.

Pedesettrogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi Monike Geler u pomenutoj seriji kaže da je napokon prihvatila da stari i da se njen izgled menja.

„Sve će 'pasti'. Htela sam to da sprečim, ali na kraju sam izgledala lažno. Treba prihvatiti da sitne linije na licu nisu bore već linije od smeha“, rekla je Kortni Koks dodajući da je shvatila da koža mora da se menja, ali da joj fileri „nisu prijatelji“.

Američka TV zvezda tvrdi da se nikad nije osećala bolje, ali ističe da nije jednostavno stariti u Holivudu i da je odrasla misleći da je izgled najvažniji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи