Melanija posetila decu u bolnici u Briselu

Prva dama SAD Melanija Tramp posetila je decu u bolnici u Briselu i razveselila ih poklonima dečjih knjiga i cveća od krep-papira, dok se njen suprug sastajao sa evropskim vođama.

Меланија посетила децу у болници у Бриселу Меланија посетила децу у болници у Бриселу

Mali pacijenti u Univerzitetskoj bolnici „Kraljica Fabiola“ napisali su joj na igrački za crtanje znak „Dobrodošla, gospođo Tramp“.

Prva dama je obišla bolnicu i pridružila se grupi dece koja su pravila papirno cveće, što je belgijska tradicija. Dvoje dece koje su sedela s njom primala su infuziju. 

Oni su pričali o tome koje im je omiljeno cveće. Melanija Tramp je rekla da voli božure, lale, ruže i posebno orhideje.

Prva dama SAD je takođe posetila Vatikansku dečju bolnicu ranije ove nedelje dok je sa suprugom bila u Rimu, i poklonila deci knjige.

Planirano je da se kasnije danas pridruži suprugama drugih lidera koji su u Briselu za samit NATO u poseti Magritovom muzeju i kraljevskoj palati.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво