Arijana Grande ponudila da plati troškove sahrana žrtava

Američka pop pevačica Arijana Grande navodno je ponudila da plati troškove sahrana žrtava bombaškog napada, koji se desio nakon njenog koncerta u Mančesteru, piše „Indipendent“.

Kako je britanski list preneo, pevačica je i dalje u šoku i želi da pomogne porodicama njenih obožavalaca, koji su poginuli u napadu bombaša-samoubice Salmana Abedija.

Grande je, navodno, kontaktirala porodice 22 poginulih obožavalaca i ponudila da pokrije troškove sahrana njihovih najmilijih.

Pevačicin portparol još nije potvrdio navode, ali je rekao da je usled tragičnog događaja Arijanina turneja "Dangerous Woman" odložena i da ona i ceo njen tim gledaju kako da na pravi način odaju počast poginulima i pomognu njihovim porodicama.

„Tražimo od svih da nastave da pružaju podršku Mančesteru i porodicama koje su izgubile najmilije u ovom kukavičkom i bezosećajnom napadu“, navodi se u saopštenju.

Arijana Grande je nakon tragičnog napada u „Mančester areni“ napisala da je slomljena i da nema reči kojima bi opisala kako se oseća.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво