Džordž Majkl sahranjen tri meseca nakon smrti

Britanski pevač Džordž Majkl, koji je preminuo pre više od tri meseca, sahranjen je danas, saopštila je njegova porodica posle privatne ceremonije.

„Možemo da potvrdimo da je Majkl danas sahranjen u prisustvu porodice i najbližih prijatelja“, navela je porodica i zahvalila za poruke podrške.

Britanska policija je početkom marta zaključila da je taj muzičar 25. decembra 2016. umro od bolesti srca i jetre.

Ranije je imao i druge zdravstvene tegobe i probleme s alkoholizmom i narkoticima.

Majkl, čije je pravo ime bilo Jorgos Kirjakos Panajotu, rođen je 25. juna 1963. godine u Londonu kao sin kiparskog Grka i Britanke.

Postao je svetski poznat kao deo dueta „Vem“ (Wham), koji je osnovao sa svojim školskim drugom Endruom Ridžlijem 80-ih godina prošlog veka.

Kasnije je imao vrlo uspešnu solo karijeru i za nepunih 40 godina osvojio dve nagrade Gremi i prodao više od 100 miliona albuma.

Neki od njegovih najpoznatiji hitova su Faith, Father Figure, Freedom, Careless Whisper, One More Try, Monkey, Praying for Time, Outside.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво