Nije želeo posao državnog sekretara SAD, ali ga je supruga ubedila

Državni sekretar SAD Reks Tilerson izjavio je u intervjuu za „Independent džornal rivju“ da „nije želeo ni tražio“ taj posao, ali ga je prihvatio samo jer ga je njegova žena tako posavetovala, navodi se na sajtu RT.

„Žena mi je rekla da bi trebalo da uradim to“, navodi Tilerson u intervjuu za malo poznati list, koji je osnovala nekolicina republikanaca.

Prema Tilersonovim rečima, predsednika SAD Donalda Trampa nije upoznao pre nego što je pozvan u „Trampovu kulu“ da razgovaraju o globalnim aferama, a potom mu je i ponuđeno mesto najvišeg diplomate SAD.

„Kada me je na kraju razgovora pitao da budem državni sekretar, bio sam šokiran“, priznaje Tilerson.

Bivši izvršni direktor kompanije „Ekson mobajl“, Tilerson je rekao da je planirao da se penzioniše u martu i da uživa na ranču sa unucima.

Kada je došao kući, kako navodi, žena mu je rekla: „Rekla sam ti da Bog nije završio sa tobom“.

Dva meseca pošto je stupio na funkciju državnog sekretara SAD, Tilerson kaže da je njegova žena bila u pravu i da zaista treba da radi taj posao.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво