Ruski opozicionar silom prilika „postao“ Šrek

Aleksej Navaljni, ruski opozicioni lider, doživeo je nezgodu kada ga je nepoznati muškarac po licu isprskao zelenom tečnošću, u gradu Barnaul u Sibiru. Usledio je talas šaljivih fotografija i poruka na društvenim mrežama.

Руски опозиционар силом прилика „постао“ Шрек Руски опозиционар силом прилика „постао“ Шрек

„Danas otvaram kancelariju u Bernaulu i izgledaću kao da sam izašao iz filma Maska. 'Kul'. Čak su mi i zubi zeleni!“, napisao je Aleksej Navaljni na Tviteru, aludirajući na junaka iz holivudskog filma koji nosi zelenu masku.

Animirani junak Šrek je takođe mnogima pao na pamet čim su videli zelenog opozicionara.

Kako prenosi AP, jedan muškarac je sprejem isprskao Navaljnog poznatim ruskim antiseptikom zelene boje koji ostaje na koži danima, kada mu je opozicionar pružio ruku.

Aleksej Navaljni trenutno obilazi Rusiju, otvarajući svoje kancelarije u okviru kampanje za predsedničke izbore 2018. godine, iako mu sudska presuda zvanično zabranjuje kandidovanje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се