Svi pričaju o novom Širanovom dvojniku

Ed Širan se već navikao na to da se, s vremena na vreme, pojavi njegov dvojnik. Ponekad je reč o „običnom mladiću“, dok je ponekad to druga zvezda, poput Ruperta Grinta iz serijala filmova o Hariju Poteru. Najnoviji dvojnik je, međutim, mnogo neobičniji od prethodnika.

Najnoviji Edov dvojnik, međutim, mnogo je neobičniji od Rona Vizlija. I to ne samo zato što je beba, već zato što čak nije ni „on“, već devojčica - dvogodišnja Isla Volton!

Priču još slađom čini činjenica da je mala Isla dvogodišnjakinja sa odličnim ukusom i voli muziku Eda Širana.

Stejsi, tetka simpatične dvogodišnjakinje, ispričala novinarima lista San da svi primećuju sličnost između poznatog pevača i Isle: „Svi komentarišu kako je ona mini Ed, a ja je zovem 'Beba Širan'. Ona voli njegovu muziku, pokušava da peva i prati njegove reči, a ima čak i svoj ples“.

Kako to obično biva, neverovatnu sličnost uočili su i ljubitelji Tvitera i „Beba Širan“ je brzinom svetlosti postala hit na internetu. Jedino što još nedostaje jeste zajednička fotografija Isle i pevača, ili još bolje - duet.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво