Džastin Trido, kanadsko tajno oružje kome niko ne može da odoli

Otkad se pojavio na svetskoj političkoj sceni, kanadski premijer Džastin Trido važi za jednog od najprivlačnijih zvaničnika, koji svoje sagovornike razoružava šarmom i lepim osmehom.

Poslednja i nizu Tridoovih „žrtava“ bila je Ivanka Tramp, koja je na fotografijama uhvaćena kako čežnjivim pogledom posmatra kanadskog premijera.

To je bilo dovoljno da se internetom proširi šala kako su svi zaljubljeni u Tridoa.

Uprkos tome što je sve počelo kako šala, ne može se poreći da se na mnogim fotografijama sagovornici zaista na poseban način odnose sa njim.

Svojevremeno, prilikom posete britanskog prinčevskog para, mnogi su na fotografijama primetili da Kejt Midlton nije odolela šarmu Tridoa.

Čak je kraljica Elizabeta bila vidno oduševljena prvim čovekom kanadske vlade.

Iako je navikla da se susreće sa mnogim lepotanima iz sveta filma, Ema Votson je takođe bila očarana Tridoom.

Čini se da ni ozbiljni sastanci ni kopredsedavanje u instituciji poput Ujedinjenih nacija ne mogu da umanje utisak koji Trido ostavlja na sagovornike.

Tako je jordanska kraljica Ranija el Abdula, koja važi za jednu od najlepših žena u politici, bila veoma predusretljiva i otvorena za priču sa kanadskim premijerom.

Internetom se proširio i nadimak – „Gospodin ukrašću ti devojku“.

Međutim, mnogi tvrde da ni muškarci nisu imuni na njegov šarm, a kao dokaze navode fotografije američkih predsednika, Baraka Obame i Donalda Trimpa, koji sa neuobičajenim osmehom gledaju u Tridoa.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво