Donald Tramp i umetnost rukovanja

Američki predsednik Donald Tramp ugostio je japanskog premijera Šinza Abea u Beloj kući, dočekujući ga neobično dugačkim rukovanjem, koje je trajalo oko 20 sekundi.

Dužina rukovanja je, najblaže rečeno, bila nesvakidašnja za japanskog premijera. Što se tiče novog američkog predsednika, ni njemu nije bilo baš najjasnije šta se dešava ni zašto drži Abeovu ruku gotovo pola minuta.

„Šta kažu“, pitao je Tramp Abea na polovini rukovanja, misleći na fotografe koji su govorili japanski.

„Molim vas, pogledajte me“, preveo je reči novinara japanski premijer.

Tramp je doslovce shvatio njegove reči pa je počeo da gleda u Abea, odbijajući da skrene pogled čak i kada mu je japanski premijer drugom rukom pokazao da treba da gleda u fotografe.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи