Tramp u tri ujutru pita savetnika: Bolji slab ili jak dolar?

Predsednik SAD Donald Tramp nedavno je u tri ujutro pozvao svog savetnika za nacionalnu bezbednost, penzionisanog generala Majka Flina, kako bi ga pitao da li je slab ili jak dolar bolji za američku ekonomiju.

Hafington post, pozivajući se na dva izvora upoznata s ovom situacijom, navodi da to što je Tramp bio zbunjen tim pitanjem nije ništa neobično, ali dodaje da su o istom pitanju njegovi prethodnici sigurno konsultovali nebrojene makroekonomiste.

On je hteo odgovor odmah, bez obzira na doba dana, prenosi Jutarnji list.

Flin je, međutim, stručnjak za vojna i bezbednosna pitanja, ali ne i za makroekonomiju, pa je svom šefu iskreno rekao da ne zna odgovor i da bi možda bilo bolje da pitanje šta je bolje za SAD postavi nekom ekonomisti.

Tramp navodno nije bio oduševljen odgovorom.

Ni Bela kuća ni Flinov kabinet nisu hteli da komentarišu detalje razgovora.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво