Nakon prevare, Kajli Minog raskinula veridbu

Samo nekoliko dana nakon što su sa uzbuđenjem javno govorili o planovima za venčanje, Kajli Minog je raskinula veridbu s britanskim glumcem Džošuom Sesom.

Četrdesetosmogodišnja Kajli Minog i 29-godišnji Džošua Ses u vezi su bili od 2015. godine, a u februaru prošle godine su objavili vest o veridbi.

„Potpuno je uništena i slomljenog srca. Zaista je verovala da je on 'taj'. Ali više mu ne veruje“, rekao je izvor blizak paru.

Britanski glumac navodno se previše zbližio sa španskom glumicom Martom Milans tokom snimanja TV serije No Tomorrow, prošle godine u Kanadi. Izvor sa seta otkrio je da su „svi znali da su njih dvoje vrlo bliski“.

Nedavno je You magazine objavio intervju u kojem Kajli govori o planovima za venčanje. Otkrila je da želi da nosi venčanicu i da će uzeti njegovo prezime, jer odlično zvuči.

„Nećemo da požurujemo odabir datuma. Uživamo u zajedničkom vremenu i predivno nam je. Nema pritiska. Svi su srećni zbog nas“, rekla je Minogova.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара