Madona o Trampu: Pali smo najniže!

Američka pop pevačica Madona je danas izjavila da je bila prestravljena kada je Donald Tramp na izborima pobedio demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton, ali da sada veruje da je to bilo neophodno.

Madona je rekla da veruje da je Tramp izabran s razlogom, da pokaže građanima SAD koliko su lenji i uzimaju zdravo za gotovo prava koja imaju kao Amerikanci.

„On (Tramp) nam u stvari čini veliku uslugu, jer ne možemo da padnemo niže od ovoga“, rekla je Madona i dodala da SAD u budućnosti mogu da idu samo napred.

Prema njenim rečima, Amerikanci sada imaju dva izbora – destrukciju ili stvaranje, i da ona bira stvaranje.

Pevačica je, obučena u crno odelo, u Muzeju „Bruklin“ sa umetnicom Marilin Minter govorila o umetnosti u savremenom dobu. Diskusiju je vodila autorka i pesnikinja Elizabet Aleksander, koja je nastupala na prvoj inauguraciji odlazećeg američkog predsednika Baraka Obame.

Madona i Minterova, koje su velike kritičarke Donalda Trampa, pozvale su na proteste protiv novog predsednika, uključujući i ženski marš koji se održava danas u Vašingtonu.

„Nikad nisam bila toliko uplašena kao sada. Najkvalifikovaniju kandidatkinju pobedio je najnekvalifikovaniji kandidat, i to je sve zbog mizoginije“, rekla je Minterova.

Američka pop zvezda je navela da je „najmračnije pre svitanja“.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи