Tramp i pogrešna Ivanka!

Budući američki predsednik Donald Tramp greškom je na „Tviteru“ zamenio ćerku Ivanku sa istoimenom ženom iz Brajtona, koja od tada ne prestaje da dobija poruke ljudi širom sveta i pozive medija za izjavu.

Ivanka Majić, koja radi kao digitalna savetnica, rekla je da su se ona i njen suprug probudili u šest ujutru zato što telefon nije prestajao da zvoni.

Ubrzo im je rečeno da je njenu poruku na Tviteru spomenuo Donald Tramp, što je videla armija njegovih pratilaca, koja broji 20 miliona ljudi.

Tramp je citirao pohvalne reči osobe za koju je mislio da je njegova ćerka.

„Vi ste čovek sa mnogo odgovornosti. Mogu li da vas posavetujem da malo više pripazite na Tviteru i da se malo više informišete o klimatskim promenama“, glasio je odgovor Britanke.

Njeno korisničko ime na Tviteru je @Ivanka, dok je ime Trampove ćerke @IvankaTrump. Majićeva objašnjava da se prošle godine redovno dešavalo da je zamene za slavnu imenakinju, ali se ovako nešto još nije desilo.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара