Robi Vilijams: „Demoni“ su utihnuli zahvaljujući antidepresivima

Popularni britanski pevač Robi Vilijams otvorio je dušu magazinu „Rejdio tajms“ i progovorio o nedavno okončanom periodu „tuge i depresije“, tokom kojeg se osećao izolovano. Kako kaže, antidepresivi su mu pomogli da pobedi demone!

Pevač nikad nije skrivao da je bio zavisnik od droga i da pati od depresije, a letos je počeo da uzima novu terapiju kako bi simptome i posledice bolesti stavio pod kontrolu.

Pre nego što je počeo da pije lek „brinteliks“, koji se daje pacijentima koji imaju napade anksioznosti, Robi je živeo je u potpunoj izolaciji.

Jedina osoba s kojom je komunicirao bila je njegova supruga, glumica Ajda Filds, s kojom pevač ima četvorogodišnju ćerku Teodoru Rouz i jednogodišnjeg sina Čarltona.

„Ovo je bilo najčudnije leto mog života. Bio sam izgubljen, tužan i potpuno sam, izolovan, samo s ludim mislima koje su mi se rojile u glavi. Ni sa kim nisam mogao da razgovaram, čak ni sa ljudima sa kojima sam svaki dan. Izbegavao sam najbolje prijatelje i najbliže saradnike“, rekao je Robi u intervjuu za Rejdio tajms.

„Ali kad sam uzeo novi lek, primetio sam pomake na bolje. Zove se 'brinteliks'. Moji unutrašnji demoni napokon su se smirili!“

Lek „brinteliks“ u organizmu reguliše serotonin, neurotransmitersku hemikaliju koja, kad je u ravnoteži, daje osećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti.

Vilijams dodaje kako je ponosan što je opet „čist“, ali bez dlake na jeziku izjavljuje kako bi svejedno jednom godišnje mogao sebi da priušti barem mali eksperiment.

„Da pijem ne mogu. Ni šmrkanje kokaina ni ekstazi ne dolaze u obzir, a heroin mi se jednostavno ne sviđa. Možda se, ako budem dobar, mogu počastiti nečime, a što bi to moglo biti, to ostavljam vašoj mašti“, rekao je Vilijams.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво