Crni rum za Buiku u Beogradu

Svetski poznata španska pevačica Konča Buika održaće koncert 28. novembra u Centru „Sava“, a pred nastup u Beogradu iznela je više nego skromne zahteve – u garderobi je za nju obavezan isključivo crni rum.

Црни рум за Буику у Београду Црни рум за Буику у Београду

Pred nastup, osim crnog ruma, Buika očekuje i limun, đumbir i led, a članovi benda žele, između ostalog, hladno domaće pivo, otkriva koncertna kuća „“Long plej“.

Što se hrane tiče čitava ekipa poznate pevačice raspoložena je za piletinu, ribu i/ili svinjetinu sa roštilja, uz naglasak da je „domaća tradicionalna kuhinja dobrodošla“, ali da „ništa ne bude previše začinjeno“.

Konča Buika dolazi u Beograd u okviru svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album Vivir Sin Miedo (2015) na kome prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba.

Tamnoputa “kraljica flamenka” autorka je devet od deset pesama na albumu koji prožimaju rege, raga (ragga), flamenko, R&B, afrobit i gospel.

„Posebno mesto na repertoaru koncerta u Centru 'Sava' imaće poslednji album Vivir Sin Miedo, ali uživaćete takođe i u drugim mojim pesmama. Znam da je moja muzika bliska srpskoj publici i zato sam uzbuđena što dolazim ponovo u Srbiju“, poručuje Buika.

Ulaznice za koncert koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Centra „Sava“ i preko mreže Eventim.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се