Tramp proglašen za počasnog građanina albanskog grada

Gradska skupština albanskog grada Kamza proglasila je novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa za počasnog građanina.

Odlučeno je da Tramp, koji je „revolucionarni model novog demokratskog poretka, ekonomski stručnjak, spoljnopolitički pregovarač, oštrouman komunikator i lider modernog vremena“, postane počasni građanin tog grada koji je nadomak Tirane.

U odluci je Tramp pohvaljen jer je „ponudio najbolju nadu za sve Amerikance koji se s pravom osećaju izdanim od političke klase“.

Kamza je grad poznat po ulicama nazvanim po svetskim gradovima i ličnostima.

Gradonačelnik Dželjalj Mziju, iz opozicione Demokratske partije desnog centra, postavio je na svom profilu na Fejsbuku jednu pored druge fotografije sebe i Trampa, na kojima obojica pokazuju znak pobede.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи