Adel: Glas mi je oslabio jer sam ostavila cigarete

Britanska pop zvezda, dvadesetosmogodišnja Adel, koja je nekada pušila oko 25 cigareta dnevno, tvrdi da je prestanak pušenja loše uticao na njen glas.

U intervjuu za The Hamilton Spectator istakla je da „ljudi sa najboljim glasovima uvek puše“, dodajući da je ubeđena da joj je to oslabilo glas. Loše navike se rešila 2011, nakon što je imala krvarenje glasnih žica, zbog čega je morala da se podvrgne operaciji.

Pevačica otkriva da su joj cigarete posebno nedostajale kada je bila u studiju sa Brunom Marsom tokom rada na pesmi All I Ask sa albuma 25 jer, kako je rekla, „Bruno puši kao stara žena“.

„Ipak, moji prsti više nisu žuti“, navela je i pozitivnu stranu.

Nakon što se rešila loše navike, Adel je otkrila da je oduvek znala da će je, ukoliko ne prestane, pušenje ubiti. Prema navodima britanskog Nacionalnog instituta za zdravlje (NHS), pušenje je glavni uzrok smrti i bolesti u Velikoj Britaniji, od koga godišnje umre 100.000 ljudi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво