Bred Pit se prestravio da bi mogao da izgubi decu

Nakon vesti o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli počelo je da se spekuliše o odnosu slavnog para, a juče je preneto da je Bred Pit optužen za zlostavljanje dece. Međutim, dva člana njihovog osoblja, koji su za par radili nekoliko godina, kažu da je čitava situacija izuzetno pogodila glumca.

Britanski mediji prenose da je jedan od njih rekao da nikada nije video Pita u takvom stanju.

„Rastrzan je i nervozan. Potpuno prestrašen“, istakao je on.

Prema njegovim rečima, Pit se plaši da će izgubiti decu zbog nečega što nije uradio i da će ispasti da je loš otac, što je daleko od istine.

Uprkos tome što trenutno ne može da se vidi sa decom, poznati glumac je u kontaktu sa osobljem i proverava da li su u redu.

„Bred se oseća grozno. Oseća da sve što se govori o njemu nije tačno ni pravedno. Ni ja ne verujem u te priče“, rekao je drugi član osoblja.

Kako je istakao, holivudskom glumcu je takođe žao što deca prolaze kroz sve to.

„Što se optužbi za zlostavljanje dece tiče, mislim da ne zaslužuje to. Verujte mi daleko je od toga", dodao je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво