Marion Kotijar čeka bebu, demantovala vezu s Bredom Pitom

Francuska glumica Marion Kotijar objavila je da je u drugom stanju i opovrgla glasine o mogućoj romantičnoj vezi sa Bredom Pitom, koje su se pojavile u mnoštvu izveštaja o raspadu braka njenog kolege i Anđeline Džoli.

Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na nalet vesti koje su počele pre 24 sata u koje sam i ja uhvaćena, istakla je oskarovka u saopštenju objavljenom preko Instagrama.

Marion Kotijar je navela da nije navikla da komentariše ovakve teme ili da ih shvata ozbiljno „ali da situacija počinje da izmiče kontroli i pogađa ljude koje voli“ i da stoga mora nešto da kaže.

Francuska glumica je potvrdila da njena dugogodišnja veza sa kolegom Gijomom Kaneom, sa kim ima petogodišnjeg sina, i dalje traje. Na Instagramu je pored slike ptice kako leti napisala da je on jedini ko joj je potreban i da očekuju drugo dete.

Slavna Francuskinja osvojila je Oskara 2008. godine za ulogu legendarne francuska pevačica Edit Pjaf u filmu La vie en rose.

Sa Bredom Pitom glumi u novom romantičnom trileru iz perioda Drugog svetskog rata Allied.

U nekoliko medijskih izveštaja ove nedelje nagovešteno je da postoji veza između Kotijarove i Breda Pita i da je to razlog zbog kojeg je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod u ponedeljak.

„Svim medijima i hejterima koji žure da osuđuju, iskreno želim brz oporavak“, napisala je Kotijar i naglasila da se nada da će Anđelina Džoli i Bred Pit naći mir u ovom vrlo burnom trenutku.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво