Razdvojene i voštane figure Anđeline i Breda

Muzej voštanih figura u Londonu „Madam Tiso“ saopštio je da je razdvojio voštane figure američkih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, nakon što je holivudski par objavio da se razvodi.

Reagovali smo brzo na jučerašnje vesti o rastanku Anđeline Džoli i Breda Pita i njihov plan da se razvedu, odrazivši rastanak u atrakciji, rekla je portparolka čuvenog muzeja.

Voštane figure holivudskih zvezda Anđeline Džoli i Breda Pita, koje su postavljene 2013. godine povodom 50. rođendana slavnog glumca, sada su na „pristojnoj udaljenosti“ jedna od druge, istakla je portparolka, a preneo Rojters.

Anđelina sada pravi društvo Nikol Kidman, dok je Bred pored svog kolege, s kojim je u više navrata glumio, Mograna Frimana.

Advokat Anđeline Džoli, Robert Ofer, 20. septembra je saopštio da je glumica podnela zahtev za razvod braka od Pita.

„Odluka je doneta zbog zdravlja porodice“, naveo je Ofer u saopštenju, navodi Rojters.

Glumica je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece, uz pravo posećivanja Pita.

Slavni par je u bračne vode uplovio u avgustu 2014, a u vezi su proveli ukupno 12 godina. Osim troje biološke dece, imaju sinove koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, i ćerku poreklom iz Etiopije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи