Doktor Dre priveden zbog pretnje pištoljem?

Posle incidenta ispred kuće reper Andre Jang, poznatiji kao Doktor Dre nakratko je bio priveden. Vlasti u Los Anđelesu saopštile su da su odgovorile na prijavljenu pretnju pištoljem.

Policija navodi da im je čovek koji je prijavio repera rekao da je parkirao auto na prilazu Jangove kuće i da mu je Jang tada naredio da pomeri kola i pokazao pištolj.

Andre Jang je, međutim, ispričao da nije imao pištolj kod sebe i da mu je nepoznati čovek blokirao prilaz. Pomerio je vozilo, ali je ostao u blizini, a otišao je tek pošto je Doktor Dre napravio video-snimak njegovog parkiranja.

Iako policija nije pronašla oružje čovek je insistirao da repera privedu zbog „mahanja vatrenim oružjem“.

Nakon incidenta Jangov tim za odnose sa javnošću nije imao komentar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво