Obamin polubrat: Glasaću za Trampa

Polubrat američkog predsednika Baraka Obame, Malik Obama, izjavio je da će na predsedničkim izborima u SAD glasati za republikanskog kandidata Donalda Trampa, jer je razočaran u demokrate i misli da njegov brat nije dobro vodio zemlju.

Kao jedan od razloga zbog kojih je razočaran u demokrate, navodi odluku Hilari Klinton i Baraka Obame o svrgavanju libijskog lidera Moamera el Gadafija za kojeg kaže da mu je bio jedan od najboljih prijatelja.

„Sviđa mi se Donald Tramp zato što govori iz srca i ne pokušava da bude politički korektan. Voleo bih da ga upoznam“, rekao je Malik Obama za Njujork post iz svog doma u selu Kogelo u Keniji.

Tu su još i pitanje istopolnih brakova, kao i muslimansko pitanje.

„Osećam se kao republikanac sada zato što oni ne podržavaju istopolne brakove i to mi se sviđa“, rekao je Malik Obama.

Obamin polubrat je poligamista koji se u 52. godini oženio 19-godišnjom devojkom.

Povodom muslimanskog pitanja, Malik Obama je objasnio da muslimani poput njega razumeju Trampovo stanovište o muslimanima imigrantima.

„Ja sam musliman, ali ne možete da pustite ljude da hodaju okolo pucajući i ubijajući u ime islama“, rekao je za Rojters.

Posle ovog intervjua, sam Tramp se oglasio na Tviteru napisavši da je predsednik „verovatno loše tretirao Malika – kao i sve ostale“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара