Ispovest supruge Hjua Hefnera: Uklonila sam silikone jer su polako trovali moj organizam!

Kristal Haris Hefner, 60 godina mlađa supruga Hjua Hefnera, osnivača „Plejboja“, u podužem tekstu koji je objavila na svom profilu na „Fejsbuku“, otkrila je da se u junu podvrgnula operaciji uklanjanja silikona iz zdravstvenih razloga.

Kako tvrdi, implantati su polako trovali njen organizam zbog čega je patila od raznih simptoma.

Sve je počelo s glavoboljama, bolovima u vratu i ramenima, upalama bešike, vrtoglavicama i konstantnim umorom. Nastavilo se kognitivnim disfunkcijama (gubitkom pamćenja), usporenim rastom kose... Odjednom je postala alergična i na razne vrste hrane, a pojavili su se i problemi sa štitnom žlezdom.

Navodi da je s vremena na vreme bila u toliko lošem stanju da se nije mogla da ustane iz kreveta. „Umor me je znao toliko da me savlada da danima nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se da budem u gomili ljudi jer bi mi to izazivalo vrtoglavice.“

Iako su joj početkom godine dijagnostikovani lajmska bolest (infekcija koja se prenosi ugrizom inficiranog krpelja) i toksična buđ, uz dalje napore da utvrdi šta joj se tačno dešava, Kristal je došla do zaključka da bi srž problema mogla biti upravo u odluci da poveća grudi.

„Kad sam malo bolje istražila simptome koji se mogu pojaviti nakon povećanja grudi, shvatila sam da se gotovo svi podudaraju s mojim problemom“, napisala je Kristal.

Hefnerova je zatim objasnila kako hemikalije iz silikona uništavaju organizam, a s obzirom na to da je imuni sistem usredsređen na suzbijanje otrova, verovatno je da će osoba ipak razviti neke druge simptome.

Tvrdi da je nakon što je uklonila implantate u junu primetila razliku, no oporavak će zasigurno još potrajati.

„Odmah sam primetila da je konstantan bol koju sam osećala u vratu i ramenima odmah nestao, te da mogu mnogo bolje da dišem. Znam da se ne mogu osećati bolje preko noći. Implantate sam stavila još pre osam godina.“

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво