Venčali se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger venčali su se u Veneciji.

Венчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер Венчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер

Nemački list Bild navodi da je građansko venčanje obavljeno u Gradskoj skupštini (poznata i kao "Palazzo Cavalli"), dok će sutra izgovoriti svoje zavete u crkvi.

Smešteni su u hotelu „Aman kanal grande“ sa sedam zvezdica, u kojem su svojevremeno odseli i Džordž Kluni i Amal Alamudin kada su takođe došli u Veneciju da se venčaju.

Dvadesetosmogodišnja Ana se na venčanju kojem su prisustvovali samo članovi porodica teniserke i fudbalera (Anina majka Dragana, otac Miroslav i brat Miloš sa devojkom, Bastijanov otac Alfred, majka Monika i stariji brat Tobijas), pojavila u jednostavnoj beloj elegantnoj haljini, sa bidermajerom od belih ruža.

Imala je puštenu kosu i vrlo malo šminke.

Iako su ih novinari pratili u stopu, slavni par nije davao izjave, a Bastijan nije skidao osmeh sa lica. 

Dvadesetak gostiju stiglo je juče, ali je većina zvanica stigla danas, uključujući i Bastijanovog saigrača i nemačkog reprezentativca Tomasa Milera.

Kako prenose nemački mediji, njihova rodbina i prijatelji nisu znali gde će se venčanje održati, već samo da će se obaviti između 11. i 13. jula. Njima je rečeno dođu na aerodrom u Minhenu, na kome ih je sačekao privatni avion, koji ih je poveo na pravu destinaciju. 

Sutra se planira veća i svečanija proslava, na kojoj će pevati hrvatska pevačica Nina Badrić, prenosi Jutarnji list.

Lista gostiju je strogo čuvana tajna, navodi Dejli mejl, ali se šuška da će doći Uli Henes, predsednik Bajerna, selektor Nemačke Joakim Lev, pomenuti Miler, zatim velike teniske zvezde Andželik Kerber i Endi Mari.

Pričalo se i da će Bastijanov kum biti nemački spustaš Feliks Nojreter, sa kojim se druži još iz dečačkih dana, dok su se zajedno bavili skijanjem u Bavarskoj.

Ani je kuma bila srpska plivačica Miroslava Najdanovski, sa kojom se zbližila na Olimpijskim igrama u Pekingu, 2008. godine.

Srećni par je danas već prošetao Venecijom pred ceremoniju.

Inače, Ana i Bastijan su počeli da se zabavljaju 2014. godine.

Nakon venčanja i kratkog medenog meseca, Ana će se posvetiti pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Riju, a njen izabranik obavezama u dresu Mančester junajteda.

Број коментара 71

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво