Kim Džong Un se ugojio jer strahuje od atentata?

Severnokorejski lider Kim Džong Un ugojio se oko 40 kilograma otkad je pre četiri godine došao na vlast. Prejeda se i previše pije kako bi se lakše nosio sa konstantnim strahom od atentata, navodi se u izveštaju južnokorejske obaveštajne agencije.

Kako prenosi Gardijan, tajna služba je na zatvorenoj sednici južnokorejskog parlamenta takođe iznela da Kim pati i od nesanice.

Tridesettrogodišnji Kim, koji je lider Severne Koreje od decembra 2011. godine, nakon što je njegov otac Kim Džong Il preminuo od srčanog udara, imao je 90 kilograma kada je postao lider, ali se do 2014. godine ugojio i dostigao kilažu od 120 kilograma.

Član južnorejske vladajuće stranke Li Čeol Vu rekao je novinarima da se veruje da Kim sada ima 130 kilograma.

Tajna služba pripisuje Kimovo prejedanje i nesanicu zabrinutosti oko njegove lične bezbednosti.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво