Čak 90 miliona ljudi prati svaki njen korak!

Imati hiljade pratilaca na društvenim mrežama nije retkost, pa ni nekoliko miliona. Međutim, na čitavoj planeti, za sada, samo se pevačica Kejti Peri može pohvaliti time da njene tvitove čita 90 miliona ljudi! Za petama su joj, ali i dalje dovoljno daleko, Džastin Biber sa gotovo 84 miliona i Tejlor Svift sa 79 miliona pratilaca na „Tviteru“.

Na najbrojnijoj onlajn armiji američkoj pevačici Kejti Peri čestitala je direkcija Tvitera rečima: „Vreme je za žurku, Kejti! Za 90 miliona na listi gostiju trebaće nam zaista veliki podijum za ples“. 

U „digitalnoj prašini“ iza Kejti ostali su čak i „teškaši“ Džastin Biber i Tejlor Svift.

Tako mnogo pratilaca nema niko na planeti, osim Kejti Peri naravno, a takođe 90 miliona je broj koji je sada prvi put dosegnut. Datum koji će ostati zabeležen kao dan kada je taj rekord dostignut je prvi dan jula 2016. godine. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво